Odoo afbeelding en tekstblok

Ellen en ik hebben elkaar zo’n tien jaar geleden leren kennen als collega’s bij een reclamebureau. Vanaf dag één hebben we een goede klik; zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. We hebben altijd fijn en vol enthousiasme samengewerkt. Nadat we allebei een nieuwe uitdaging zijn aangegaan, hebben we contact met elkaar gehouden.

Op dit moment ben ik werkzaam als marketing- en communicatiemedewerker bij Van den Bosch Transporten in Erp. Ellen verzorgt voor ons allerlei communicatiemiddelen: van flyers en uitnodigingen tot bestickering en interne magazines.

De samenwerking verloopt prima. De lijntjes zijn kort, Ellen is flexibel en denkt goed met ons mee. Wij kunnen Art’s reclamestudio dan ook van harte aanbevelen.

Dimphy van Boxtel

Van den Bosch Transporten, Erp

Tijdens de voorbereiding van het opstarten van Yv’s haarsalon, was Ellen al snel betrokken. Mijn logo, ik vond het lastig en had wel een idee, maar Ellen heeft er iets moois van gemaakt en helemaal binnen mijn wensen gebleven. De kleur van het logo was even stoeien, Ellen heeft alle kleurstalen van de drukker meegenomen en samen hebben we gekeken welke kleur het moest worden. Zo kwam ze ook met verschillende dikte’s van het papier aan voor de flyer, cadeaubon en voor mijn afspraken kaartjes. Heel fijn want zo is het meteen duidelijk hoe het gaat worden.

Voor mijn cadeaubon, had ik een “kaart” en in die sfeer wilde ik graag de opmaak hebben. Vervolgens heb ik Ellen de vrije hand gegeven en dat was een succes!

Yvonne van Blommestein

Yv’s haarsalon, Groesbeek

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Voor de start van mijn eigen bedrijf, Clearsoundmusic, vond ik het noodzakelijk een duidelijk en herkenbaar logo te hebben. Een logo waarbij klanten direct in de gaten hebben dat het met muziek te maken moet hebben. Na de eerste kennismaking met Ellen wist ik, zij kan dit realiseren.

We zijn om de tafel gaan zitten en ze luisterde aandachtig naar mijn wensen. Binnen hele korte tijd lag het eerste ontwerp op tafel en meteen had ik het gevoel van zij begrijpt me! Wat kleine aanpassingen later was mijn logo een feit. Het kleurgebruik, het lettertype, het grafisch ontwerp, alles klopte.

Ik heb het gevoel dat de persoonlijke benadering, het meedenken, positief heeft bijgedragen aan het ontwerpen van mijn logo. Ik kan om deze reden dan ook Ellen van harte aanbevelen!

Louis van Duijnhoven

Clearsoundmusic, Groesbeek